Software Engineer C#, ASP.NET, AX

Ago Jobs & HR - Kortrijk IT | Harelbeke | 08-01-2019 |


Samen met het IT-team werk je mee aan de verdere implementatie en verbetering van Microsoft Dynamics AX binnen de groep. Je ondersteunt daarnaast ook de verschillende gelieerde programma's in een Microsoft ontwikkelingsomgeving (ASP.net, C#, SQL server, etc.).

Eens ingewerkt draag je een brede verantwoordelijkheid voor een aantal domeinen. Dit betreft zowel functionele analyse, implementatie en/of wijzigingen, testing en documentatie als nazorg.

- Kennis van de Microsoft ontwikkelomgeving (C#, ASP.net, SQL-server) en/of Dynamics AX is een sterke troef. Eventuele kennis van MS BizTalk, SSRS, XML of XSLT, SQL server is een bijkomend pluspunt.

- Je bent nauwkeurig, analytisch, leert processen uitwerken en stroomlijnen en een kritische procesevaluatie maken.

- Je bent een teamspeler en goede communicator. Je bent flexibel, zowel in denken als in doen. Een goede meertaligheid (N, F, E) is gewenst.

Voor deze functie bieden we een boeiende werkomgeving in een financiaal gezond en sterk groeiend bedrijf en een marktconform pakket. We investeren alvast in de nodige opleiding om je kennis op niveau te brengen en bieden mogelijkheden om je op termijn verder te ontwikkelen.