IT System Engineer

Ago Jobs & HR - Kortrijk IT | Kortrijk | 08-01-2019 |


Voor een IT-bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een System Engineer. Als lid van de service-afdeling sta je in voor de installatie van software, hardware en netwerkapparatuur. Jij bent het gezicht bij onze klanten en voert de aanvragen uit. Deze aanvragen zijn van diverse aard, vooral gericht op standaard Microsoft Windows Client/Server en LAN- & Wan-netwerkomgevingen. Het controleren van de monitoring alerts en het dagelijks nakijken van de back-ups remote behoren ook tot je takenpakket.

Als system engineer, met een rijbewijs B op zak, heb je heel wat kennis van verschillende besturingssystemen, dit zowel Windows als Linux. Zaken als back-up, antivirus, firewalls, routers, telefonie en citrix klinken jou bekend in de oren. Daarnaast heb je ook kennis van TCP/IP, netwerktopologieën en Microsoft backoffice applications, zoals Exchange, SQL en ISA. Naast het Nederlands spreek je ook vloeiend Frans, kennis van Engels is een pluspunt. Je kan problemen verifiëren, registreren, analyseren en oplossen volgens de vooraf uitgewerkte procedures. Verder omschrijf je jezelf als een stressbestendige initiatiefnemer met sociale en communicatieve skills. Logische nadenken stelt je in staat om de juiste prioriteiten te stellen. Een gezonde portie werkdruk of een moeilijk probleem schrikken jou niet af. Ben jij de teamplayer met een goede portie zelfstandigheid die dit bedrijf zoekt? | Aanbod:In dit groeiend bedrijf heerst een collegiale sfeer met een dynamische werkcultuur. Naast een boeiende, stabiele en leuke job krijg je ook de kans om je verder te ontplooien en mee te groeien met het bedrijf. Dit alles wordt verder ondersteund door een aantrekkelijk salaris.

In dit groeiend bedrijf heerst een collegiale sfeer met een dynamische werkcultuur. Naast een boeiende, stabiele en leuke job krijg je ook de kans om je verder te ontplooien en mee te groeien met het bedrijf. Dit alles wordt verder ondersteund door een aantrekkelijk salaris.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.