Junior Developer, Izegem

Ago Jobs & HR - Kortrijk IT | Izegem | 08-01-2019 |


Voor een bedrijf in de regio van Izegem zijn we op zoek naar een Junior Software Developer die mee kan werken aan de maatsoftwareprojecten. Samen met je collega's analyseer je de noden van klant. Daarna zet je deze om naar bruikbare en gebruiksvriendelijke programma's. Verder ondersteun je de klant bij het gebruik van de applicatie en maak je deel uit van hun team voor de verdere automatisering van hun organisatie.

Met een bachelor of master op zak en een grondige kennis van object-georiënteerd programmeren ben je op zoek naar een uitdagende job met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en uitdaging. Ook met een HBO5-diploma of met een VDAB cursus achter de rug, kan je perfect in aanmerking komen. Daarnaast ben je bekend met SQL Server. Het bedrijf zelf werkt in Dataflex dat volledig wordt aangeleerd.

Onze klant biedt een job met afwisseling in een dynamische werkomgeving en een carrière met de perfecte balans tussen teamwerk en zelfstandig werk. Dit wordt natuurlijk aangevuld met een aantrekkelijk loonpakket.