Demand & Supply Planner

Colruyt Group | Halle | 24-04-2019 |


Functie:
Als demand & supply planner zorg je voor een optimaal voorraadbeheer van de Colruyt-, OKay- en Bio-Planet-winkels in een bepaalde regio. Je stemt vraag en aanbod perfect op elkaar af zodat onze klanten op ieder moment hun favoriete producten terugvinden in de winkel.

Samen met je collega's bewaak je de stockniveaus en de herbevoorradingsparameters van de Colruyt-, Bio-Planet- en OKay-winkels (voor een aantal regio’s en voor bepaalde artikelgroepen). Je bepaalt het stockniveau, ook in functie van bijvoorbeeld promotie-acties, en optimaliseert zo het verkooppotentieel van de winkels. Dankzij je grondige kennis van het herbevoorradingssysteem kan je ook inspelen op vragen en noden van de winkels.  

Je hebt sterke analytische vaardigheden en gaat actief op zoek naar verbetermogelijkheden en opportuniteiten. Je duikt daarvoor in de cijfers en deelt jouw inzichten met je collega’s. Je overlegt regelmatig met de aankoopdienst, de distributiecentra en andere ondersteunende diensten om het voorraadbeheer te optimaliseren. Gaat er een nieuwe winkel open? Dan volg je van nabij de bevoorrading op. Je gaat ook regelmatig langs in de winkels.

Je kan altijd rekenen op de steun van je collega’s en we voorzien de nodige opleiding. Dankzij jouw ervaring in de retailsector (bij voorkeur ben je ook vertrouwd met stockbeheer) kan je snel zelfstandig aan de slag.

Je werkt in Halle.

Profiel:
Opleiding en ervaring – Je hebt minstens een bachelordiploma in een analytische richting (of gelijkwaardige ervaring). Heb je ervaring in de distributie- of retailsector? Dan is dat een plus.
Communicatie – Je houdt de andere schakels in de ketting op de hoogte van jouw vorderingen, en je kan de resultaten van je analyses helder en begrijpelijk uitleggen aan verschillende doelgroepen.
Klantgerichtheid – Je kan je goed inleven in de situatie van de klant: je luistert naar vragen of problemen en vindt snel een gepaste oplossing.
Computervaardigheden – Je hebt een goede kennis van Excel. Ervaring met rapporteringstools is een meerwaarde.
Nauwkeurigheid en analytisch vermogen – Je bent sterk met cijfers en hebt uitstekende analytische vaardigheden: je ziet snel knelpunten en opportuniteiten.
Doelgerichtheid en organisatie – Je werkt georganiseerd en kan goed prioriteiten bepalen. Je beschikt ook over het nodige doorzettingsvermogen om de doelstellingen te behalen.
Talenkennis – Je bent vlot tweetalig Nederlands/Frans zodat je met alle collega’s goed kan samenwerken.

Wij bieden:
Stimulerende werkomgeving – Je komt terecht in een inspirerende en dynamische werkomgeving binnen de supply chain.
Impact – Je oefent een duidelijke invloed uit op de optimalisatie van ons voorraadbeheer. Je ziet dus daadwerkelijk resultaat van je werk in de operationele uitvoering.
Permanent bijleren – Een bedrijf groeit pas als zijn medewerkers groeien. Bij Colruyt Group krijg je de kans om opleidingen te volgen zodat je jouw talenten maximaal kan ontwikkelen.
Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/12765