KWALITEITSASSISTENT - VOEDING

Debaenst BV | Moeskroen | 09-03-2020 |


Net afgestudeerd of op zoek naar een boeiende job? Wij zijn op zoek naar een quality assistant.

● Bachelor voeding gerelateerd
● Quality Assurance – Administratie
● Gevarieerd takenpakket

Als kwaliteitsassistent sta je in voor het QA gedeelte binnen het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van kwaliteitsprocedures, kwaliteitsdocumenten, de klachtenbehandeling, kalibratie, opleiding, .... Verder krijg je ook extra administratieve taken toegewezen zoals de administratieve verwerking van procedures en aanvragen, GDPR, veiligheid, ect. Je rapporteert aan de zaakvoerders.

Je behaalde een bachelor in een voedingsgerelateerde richting of je hebt een goede achtergrond in deze sector. Voor deze job binnen kwaliteit werk je graag zelfstandig maar ben je ook een echte teamplayer. Je bent administratief sterk, bezit een zeer goede kennis Nederlands en durft ook Frans te spreken.

Je komt terecht in een groeiend familiebedrijf met een duidelijke visie waarbij je de kans krijgt om de verschillende bedrijfsprocessen te leren kennen gekoppeld aan een mooie verloning.

Interesse in deze uitdagende job als kwaliteitsassistent? Neem dan vrijblijvend contact, op het nummer 056/48 18 40 of stuur een mail naar catherine@debaenst.be .

Benieuwd naar meer? Neem zeker eens een kijkje op onze LinkedIn-pagina: linkedin.com/company/debaenst-bv